Het bedrijf

Koppers Meubel- en Interieurbouw is gevestigd in Montfoort met een prachtig bedrijfspand, waar we een goed ingerichte meubelmakerij hebben. We beschikken over een uitgebreid modern machinepark.

Een heel team meubelmakers en interieurbouwers draagt zorg voor al uw wensen; denk aan bedrijfsinterieurs, speciaal meubilair en keukens. We hebben ruime ervaring in ontwerpen en produceren van ontvangstbalies, entrees, pantry’s en op maat gemaakte werkplekken. Tot de mogelijkheden behoort ook het inrichten van opslag, archieven met kasten en showrooms. Door al onze kennis en ervaring kunnen wij het gehele proces uit handen nemen. Ontwerp, presentaties, vergunningaanvraag, aansturing van eventuele onderaannemers, vervaardigen en plaatsen. Wij leveren uw project turnkey op.

 • 1
  Vrijblijvend gesprek
  Kom langs in Montfoort, wij luisteren goed naar uw wensen. In gesprek met de meubelmaker en ontwerper komen alle mogelijkheden aan bod.
  Wij kunnen u diverse materialen laten zien en voelen in onze showroom.

  En natuurlijk bent u van harte welkom in de werkplaats om ons
  uitgebreide machinepark te bekijken.

  Dit eerste gesprek is kosteloos.

 • 2
  Ontwerp
  Onze ontwerper gaat in samenspraak met de meubelmaker uw wensen verwoorden in een ontwerp. Dit kan in
  - een schets;
  - een ontwerpvoorstel;
  - of zelfs een 3D computertekening!
  Ook maken we een prijsopgaaf.

  Voor dit ontwerp rekenen wij een bedrag, afhankelijk van het niveau van detaillering. Dit bedrag ontvangt u als korting, indien u de opdracht ook door ons laat uitvoeren.

 • 3
  Opdracht
  Als u ons ook de werkzaamheden laat uitvoeren, maken wij uw wensen waar. Door de ontwerptekeningen kon u al een idee krijgen hoe het er uit zou komen te zien, nu wordt het werkelijkheid! Wij zijn flexibel en kunnen inspringen op aanpassingen in het ontwerp.

  Onze persoonlijke aandacht zorgt ervoor dat u een prachtig eindproduct heeft, klaar voor gebruik!

 • 4
  Projectbegeleiding & Nazorg
  U kunt voor maximaal gemak kiezen met onze projectbegeleiding. Al vanaf het kennismakingsgesprek kunnen wij bijstaan met raad en daad.
  U wordt helemaal ontzorgt door de professionele aanpak tijdens het gehele bouwproces, ook als er derden bij betrokken zijn.

  Onze nazorg is een vast onderdeel van onze persoonlijke aanpak, wij willen dat u echt tevreden bent.
  Wij zien u graag terug als klant!